ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
pilot gherla academy

Senzații tari cu Bogdan Duma, pilot la 16 ani, la O zi cu Academy. „Mi-au tremurat picioarele 10 minute!” – VIDEO

Duminică a fost o zi dedicată copiilor la Gherla, premergătoare Zilei de 1 Iunie. „O zi cu Academy și Bogdan Duma” s-a numit evenimentul organizat de o școală de șoferi, care a reușit să aducă în centrul orașului multă lume, în special copii, pentru joacă, concursuri, prezentare de tehnică de intervenție și o demonstrație de pilotaj cum nu s-a mai văzut prin centrul orașului.

De la orele amiezii, reprezentanții Poliției, Jandarmeriei, ai ISU Cluj au expus pentru vizitatori în parculețul central materiale informative, tehnica din dotare, autospeciale de intervenție și au oferit informații despre activitatea lor. Jandarmeria a făcut și o demonstrație cu câini.

Copiii au fost provocați să participe la concursuri de talente la desen pe asfalt, dar și să intre în joacă cu Mikey și Minnie Mouse sau să se întreacă în saci. Pentru toți au fost pregătite diplome, pliante, insigne și baloane colorate.

Pe scena montată în apropiere au dansat, în ținute elegante, majoretele Queens Dancing.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherla

Atracția principală a evenimentului a fost o demonstrație de pilotaj, făcută de un adolescent de doar 16 ani, Bogdan Duma, din Cluj-Napoca.  Doar câțiva norocoși au avut șansa de a-i fi copilot pe traseu, de a trăi senzația puternică a vitezei și a curbelor strânse.

„Mi-au tremurat picioarele 10 minute după ce m-am dat jos din mașină!”, a povestit unul dintre cei care a avut parte de această experiență spectaculoasă.

La final, zeci de copii și adolescenți și-au dorit o fotografie cu tânărul pilot.

Evenimentul, în premieră de acest gen, a fost unul reușit. Activitățile au fost realizate în parteneriat cu Primăria Municipiului Gherla, reprezentată prin primarul Ovidiu Drăgan, care a salutat participanții și le-a urat celor mici „La mulți ani!”

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns