taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
pmp cluj

Senatorul PMP Lungu a votat cu Trump, ce spune despre vaccinarea obligatorie – VIDEO

Au mai rămas  două săptămâni până la alegerile parlamentare, iar candidații PMP pentru senat și camera deputaților au ieșit la rampă. Într-o conferință de presă desfășurată miercuri la Cluj-Napoca, s-a vorbit despre inițiative și reușite legislative, dar și despre probleme actuale ale societății românești.

La întâlnirea cu presa a fost prezent senatorul Cristian Lungu, care pe 6 decembrie candidează pentru încă un mandat de senator, la Sălaj. Alături de el s-a aflat Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, candidații pentru senat Dorinel Munteanu și dr. Ioan Andrei Vereșiu, candidatul pentru Camera Deputaților prof. Avram Fițiu.

Reprezentanții PMP au anunțat că au depus un proiect privind o nouă lege a sănătății, cu precizarea că în România, sănătatea beneficiază de cea mai mică alocare de la nivelul UE, lucru care se simte în serviciile oferite românilor. S-au adus mulțumiri medicilor și personalului medical pentru efortul făcut în această perioadă dificilă.

PMP susține, în continuare, reducerea numărului de parlamentari la 300, renunțarea la pensiile speciale, dar și alegerea primarilor în două tururi. PMP a cerut transparență totală în administrația publică și a solicitat ca toate cheltuieile și contractele să fie publice. „Cetățenii trebuie să știe unde se duc banii lor!”

PMP a bifat recent adoptarea unui proiect de lege privind reducerea TVA pentru locuințele mai scumpe, de la 19% la 5%.

pmp cluj cristian lungu dorinel munteanu

Despre susținerea și revigorarea sportului a vorbit Dorinel Munteanu, care a susținut că este nevoie de investiții în infrastructură și legi pe măsură. „Sportul este imagine!”, a spus candidatul PMP la senat.

Avram Fițiu a abordat subiectul sensibil al agriculturii, al interzicerii pe piață a alimentelor cu compuși cancerigeni, dar și turismul rural în comunele rurale.

Senatorul Lungu, care a locuit și studiat în SUA și are cetățenie americană, a dezvăluit în cadrul conferinței de presă că a votat cu republicanul Donald Trump la alegerile prezințiale de la începutul lunii noiembrie. Suspiciunile de fraudă electorală din America l-au făcut să își reconsidere poziția față de o inițiativă legislativă a PMP privind votul electronic. „Acum am mari îndoieli, în America s-a fraudat masiv!”

La finalul întâlnirii a fost adus în atenție subiectul vaccinării obligatorii, în general, și pentru Covid-19, în special. „Libertatea de a alege este prevăzută în Constituție”, a declarat Lungu. „Fiecare să aleagă dacă dorește să se vaccineze, mai ales pentru copii”. PMP-iștii au căzut de acord că trebuie pus accent pe educația și informarea populației în acest sens.

video în continuare

sus(2)jos(7)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?