taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
cristian lungu pmp cluj

Senatorul PMP Lungu Vasile-Cristian: „Tehnologia 5G ne dă dureri de cap” (P.E.)

„În disperarea de a menține Clujul în topul celor mai bune orașe IT, primarul Emil Boc ne-a dăruit antene 5G fără să se cunoască impactul acestei tehnologii asupra sănătății clujenilor”, consideră PMP Cluj. Edilul a declarat că tehnologia 5G trebuie implementată cât de repede posibil și e greu, din ce considerente nu se știe, e greu să așteptăm mulți ani pentru a afla dacă tehnologia 5G are impact negativ asupra oamenilor.

Senatorul Lungu Vasile-Cristian, candidatul Partidului Mișcarea Populară la președinția Consiliului Județean a atenționat cetățenii cu privire la riscurile expunerii la tehnologia 5G și a adresat interpelări Ministerului Comunicației în care cerea amânarea și stoparea tehnologiei 5G până la efectuarea unei cercetări corecte.

În August 2020, Academia Română a prezentat literatura de specialitate și un conglomerat global de medici și oameni de știință care confirmă faptul că expunerea prelungită la tehnologia 5G aduce „afecțiuni serioase și grave” asupra oamenilor.

Se pare că atenționările senatorului Lungu Vasile-Cristian, candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Cluj au fost fondate și susținute de către specialiști, cu toate acestea primarul Emil Boc a insistat asupra implementării tehnologiei 5G și a grăbit instalarea câtorva antene 5G pe raza Clujului.

Expunerea prelungită la tehnologia 5G aduce modificări în structura genetică, afectează pielea, produce tulburări neurologice, iar oamenii expuși suferă de migrene, amețeli, dureri de cap, dificultate în procesarea informației, iar copii expuși au dificultăți de memorare și învățare și tulburări genetice precum afecțiuni de dezvoltare neurologică.

Se poate spune că este 1 la 0 pentru senatorul Lungu Vasile-Cristian în fața lui Emil Boc, dar din păcate s-a pus la bătaie sănătatea clujenilor. În alte orașe din Europa, primarii s-au opus vehement utilizării tehnologiei 5G clamând faptul că cetățenii lor nu sunt cobai pentru experimente.

(PE – publicitate electorală)

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns