taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
cristian lungu senator pmp

Senatorul Lungu (PMP), candidat la Consiliul Județean Cluj, a oprit ideologia de gen în școli

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Un proiect de lege controversat care a stârnit reacții agresive din partea comunității LGBT-Q dar și mult sprijin din partea conservatorilor creștini, proiectul ce împiedică promovarea ideologiei de gen în instituțiile de învățământ este susținut de către un viitor candidat la președinția Consiliului Județean, senatorul Vasile-Cristian Lungu.

Senatorul Lungu, președinte al PMP Cluj și candidat la Consiliul Județean Cluj consideră că o asemenea ideologie poate avea consecințe grave asupra dezvoltării tinerilor. „Conform acestei ideologii, genul unei persoane este un concept diferit de sexul biologic și cele două nu sunt întotdeauna aceleași. Deci, sexul biologic dobândit la naștere nu ar trebui să eticheteze persoanele drept “femeie” sau “bărbat”, ci fiecare dintre copii ar trebui să își aleagă dintre cele peste 114 genuri inventate de susținătorii acestei teorii în funcție de preferința personală (de exemplu: astralgender, agender, demigender, heliogender etc.). Ideologia de gen clamează, așadar, că „genul” unui copil nu trebuie să corespundă neapărat sexului biologic. Cu alte cuvinte, potrivit teoriei de gen, dacă un copil este născut cu organe sexuale masculine nu înseamnă neapărat că el este băiat, ci poate să fie din punct de vedere al „sexului” băiat, dar din punct de vedere al „genului” fată sau sa aibă un gen fluid (o zi fată, o zi băiat, a treia zi din nou fată s.a.m.d.). Așadar, susținătorii teoriei de gen pretind că fiecare copil poate să își aleagă genul și să fie: bărbat sau femeie, fără ca sexul biologic să conteze, iar simpla clamare/verbalizare a unui gen (neurmată de nici un fel de operație de schimbare de sex biologic), ar fi trebuit acceptată de societate și de instituțiile statului în sensul preschimbării actelor de identitate conform genului și nu sexului biologic. Consecințele practice în școlile din România ar fi fost dezastruoase. Am fi avut elevi născuți băieți, care ar fi participat în competiții sportive rezervate doar fetelor sau posibilitatea acestor băieți să utilizeze toaletele și dușurile fetelor”, a declarat candidatul la Consiliul Județean Cluj din partea Partidului Mișcarea Populară, senatorul Lungu Vasile-Cristian.

Președintele PMP Cluj a trăit 16 ani în Statele Unite ale Americii unde există această libertate de a alege genul indiferent de sexul biologic și unde au existat cazuri de competiții sportive feminine câștigate de către băieți doar pentru simplu fapt că aceștia s-au considerat în ziua respectivă fete.

Proiectul de lege împotriva ideologiei de gen propus de către domnul senator Vasile-Cristian Lungu a fost aprobat de către Parlamentul României.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Cluj CUI: 21200020

sus(0)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns