hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

gherla intersectie trafic semafor bobalna

Semafoarele de la liceul Petru Maior au „înghețat”. Ce s-a întâmplat – VIDEO

Șoferii care au circulat vineri după-amiază prin intersecția străzilor Bobâlna cu Liviu Rebreanu de la liceul Petru Maior au rămas uimiți după ce au putut să își continue drumul fără a mai ține cont de semafoarele recent instalate, întrucât acestea nu mai funcționează.

Participanții la trafic au povestit că acestea au fost în funcțiune până după-amiază, dar că la un moment dat, luminile s-au stins, atât la semafoarele pentru autovehicule, cât și la cele pentru pietoni.

Din primele constatări, este vorba despre o defecțiune tehnică, probabil chiar o siguranță care a dezactivat complet sistemul de semaforizare.

Au fost anunțați responsabilii de la firma din Baia Mare care a instalat semafoarele. Se pare că o siguranță ar fi decuplat sistemul, care a fost repornit în cursul serii.

video în continuare

sus(29)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns