hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

semafor rupt accident jucu cluj

Semafoarele de la Jucu doborâte de un taximetrist, după ce s-a izbit de stâlpul de susținere – FOTO

Intersecția de la Jucu a arătat marți ca de sărbatori, cu luminițe atârnate. Totul s-a datorat unui accident rutier.

Marți seara în jurul orei 18, un șofer în vârstă de 30 de ani din comuna Florești, care circula cu un taxi pe șoseaua Cluj-Gherla, în zona localității Jucu, din cauza faptului că nu ar fi adaptat viteza la drumul umed, pe ploaie deasă, a scăpat mașina de sub control.

Autovehiculul s-a izbit de un stâlp, iar în urma impactului, semafoarele prinse pe contrucția metalică s-au desprins și au rămas atârnate deasupra șoselei.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat tamponarea. Șoferul grăbit a scăpat teafar, dar cu mașina bine șifonată. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

accident taxi jucu cluj

sus(2)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns