taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politie control campia turzii

Șeful Poliției din Câmpia Turzii, prins băut la volan, cum a reacționat la etilotest – VIDEO

Se întâmplă și la case mai mari, s-a demonstrat după ce un polițist a fost prins băut la volan. Potrivit surselor judiciare, este vorba despre șeful poliției din Câmpia Turzii, comisarul șef Dorel Florian Fodorean.

Joi seara în jurul orei 22, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au depistat un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privinţa căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influenţa alcoolului. Șoferul a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriştilor din Câmpia Turzii și emana halena alcoolică.

dorel fodorean sef politie campia turziiBărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, invocând motive medicale. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, pentur stabilirea alcoolemiei în sânge.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Întrucât persoana în cauză are calitatea de poliţist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia.

Rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracțiune. Prin urmare, față de polițist vor fi dispuse măsuri de sancționare contravențională.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a declarat, în nenumărate rânduri, toleranță zero față de consumul de alcool la volan, iar de fiecare dată au fost luate măsuri dure în asemenea cazuri, prin urmare, și în situația dată vor fi luate măsuri ferme, cu atât mai mult cu cât persoana în cauză are calitatea de polițist, organ de aplicare a legii, care veghează la respectarea acesteia.

Dorel Fodorean lucrează în sistem din anul 1990. În 2017 a fost numit pe funcția de șef al Poliției Câmpia Turzii.

video în continuare

video: RefleqtMedia

sus(18)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns