taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca santioana gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor
apia gherla

Șeful APIA în control la agenția Gherla, cum merg depunerile de cereri de plată ale fermierilor în condiții de epidemie

Directorul General al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Adrian Pintea, a fost prezent miercuri la Centrul Local Gherla. Scopul vizitei a fost de a verifica modul în care se desfășoară activitatea de primire a cererilor online.

Potrivit informațiilor de la agenția din Gherla, aflată în subordinea Centrului Județean APIA Cluj, până la data de 14 aprilie 2020 au fost depuse 1.743 de solicitări unice de plată, pentru suprafața de 6.072 ha.

La nivelul județului Cluj s-au depus 10.894 de cereri, pentru o suprafață totală de 40.849 ha.

Cea mai mare parte a cererilor, aproximativ 80%, au fost întocmite online sau telefonic.

apia gherla adrian pintea

„Cei mai mulți fermieri au fost contactați telefonic de funcționarii noștri pentru completarea cererilor, în timp ce fermierii mai mari și-au derulat formalitățile pe internet”, a explicat Pintea.

„Angajații de la centrul local Gherla, șeful de birou Cătălin Sichet și ceilalți angajați, merită felicitări pentru modul de organizare și gradul de implicare. Avem o echipă bună și serioasă la Gherla”, a mai spus șeful APIA.

sus(18)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns