hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

politia gherla

Sef nou la Poliția Gherla – Lucian Sărăcuț

Începând cu data de 10 mai 2018 a fost împuternicit în funcția de șef al Poliției Municipiului Gherla comisarul Lucian Sărăcuț.

Lucian Sărăcuț a fost începând din toamna anului 2017 șef la Secția 8 Poliție Rurală Huedin. Anterior a fost ofițer în cadrul ISU Cluj, ofiter la IPJ Cluj – Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, apoi a ocupat funcția de șef birou la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Ordine Publică, Biroul Combaterea Delictelor Silvice.

Conform declarației de avere din 2017, Lucian Sărăcuț deținea împreună cu familia, în cota de 1/2, trei terenuri în suprafețe de 571 mp, 29 mp și 166 mp, o casă în construcție de 212,84 mp și două autoturisme, un Audi din 2011 și o Skoda din 2002. Mai deținea ca active financiare două carduri bancare la Banca Transilvania, unul de 18.000 lei și celălalt de 19.500 lei și două credite, tot la Banca Transilvania, de unul de 133.500 lei și altul de 70.000 de lei. Din aceeași declarație rezultă că în anul 2016 a realizat venituri salariale de 53.402 lei, inclusiv norma de hrană și contravaloare echipament. Soția noului șef, Sărăcuț Luminița Adriana, este angajată tot în cadrul I.P.J. Cluj.

Până la zi, conducerea Poliției Gherla a fost asigurată de subcomisarul de poliție Miron Vasile Adrian. Acesta a preluat conducerea unității pe 1 noiembrie 2017.

sus(9)jos(28)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns