taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
valentin rusu ipj cluj sef politie

Sef nou la Politia Cluj: Valentin Rusu

La sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc miercuri, 14 ianuarie 2015,  concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj (cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară), în urma căruia a fost declarat admis comisar-şef de poliţie Rusu Valentin (in foto, in mijloc).

Comisarul-şef Valentin Rusu este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, a fost încadrat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj în 1990 şi a îndeplinit succesiv funcţii de execuţie şi de conducere la structuri de investigaţii criminale. Din anul 2006 a fost numit şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Cluj. Din 1 martie 2014 a fost numit adjunct al şefului Poliţiei Cluj, pe linie de investigare a criminalităţii.

sus(6)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns