hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

sedinta consiliul local gherla

Ședință la primărie, cum s-a votat și ce probleme s-au mai discutat – VIDEO

Consilierii locali din Gherla s-au adunat joi de la ora 16 la primărie pentru ședința ordinară. Pe ordinea de zi s-au aflat trei puncte.

Referatul şi proiectul de hotărâre  privind  aprobarea functiilor publice, a numarului de personal, organigramei şi a statului de personal  pentru Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Gherla si din cadrul serviciilor publice de interes local din subordinea Consiliului Local al Municipiului Gherla a fost votat cu 13 voturi pentru și 5 abțineri – Kasza, Bereczki, Mureșan, Sabo, Boca.

Ca urmare, apar în primărie direcții în loc de servicii, care vor avea directori în loc de șefi servicii. De asemenea, apar în schema de personal un birou, compartimente și funcții noi – vezi noua organigramă

Regulamentului de organizare și funcționare și a structurii organizatorice a  Direcției de Asistență Socială organizată în cadrul aparatului de specialitate al primarului a fost aprobată de consilieri cu 17 voturi pentru și o abținere.

Încetarea personalității juridice a Cantinei de ajutor social urmează să aibă loc de la 1 martie 2019, iar patrimoniul acesteia va fi preluat de municipalitate. Proiectul a fost votat cu 14 voturi pentru și 4 abțineri.

La finalul ședinței, un locuitor al orașului a solicitat luarea de măsuri la intersecția de la ieșirea din oraș, de la Băița. A motivat solicitarea prin faptul că se intră foarte dificil în sat și că în zona respectivă au fost accidente și se circulă cu viteză mare.

Tot pentru șoseaua de ieșire dinspre Cluj s-a propus un sens giratoriu, undeva la mijlocul distanței dintre Băile Băița și Băița, pentru că șoferii nu pot întoarce din cauza liniei continue cu care este marcat drumul. Din partea administrației s-a răspuns că la momentul efectuării marcajelor s-a solicitat modificarea, dar că nu s-a putut realiza pentru că marcajele erau incluse într-un plan aprobat și de poliție și că doar un nou plan al administrației drumurilor naționale ar putea schimba situația.

Același cetățean a mai solicitat costruirea unui trotuar pe marginea șoselei care duce la Băița.

Gropile de pe străzile din oraș au fost aduse din nou în atenția responsabililor. Răspunsul a fost că străzile sunt deja sub contract și că Curtea de Conturi ar penaliza primăria dacă efectuează lucrari pe drumurile respective.

video: ședința și discuțiile din consiliu

sus(0)jos(38)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns