hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca ghelr adej cluj sofer kimbo

primaria gherla sedinta consiliul local

Ședință încinsă la primărie, despre liceul Ana Ipătescu, spital și tarifele de la ADP – VIDEO

În deschiderea ședinței de consiliu local, desfășurată joi la sediul primăriei, a fost adus din nou în discuție subiectul liceului Ana Ipătescu.

Timp de o oră, tema a fost întoarsă pe toate părțile, dar fără să se ajungă la o soluție privind fondurile și terenul necesar pentru o nouă clădire.

Discuții în contradictoriu au fost la un punct de pe ordinea de zi privind tarifele practicate de ADP pentru ridicarea deșeurilor vegetale.

La ședință a fost prezent și fostul manager al spitalului din Gherla până în 2013, Turdeanu-Ștef Liana, care a contestat, invocând argumente legislative, noua organigramă a spitalului. S-au adus reproșuri actualului manager, dar în lipsa acestuia de la discuții, s-a propus o întâlnire ulterioară în care să fie lămurite aspectele sesizate.

Proiectele de hotărâre au fost votate de consilieri, cu excepția celor privind organigrama de la spital și tarifele de la ADP.

video în continuare – înregistrarea ședinței

Scutiri de penalități și dobânzi pentru impozitele locale, ce se mai votează în ședința din luna septembrie la primărie

sus(4)jos(31)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Ce fain este sa fii membru in CL si Primar, fara implicare, fara probleme, luna trece leafa merge....probelemele noastre raman....

    sus(33)sus(0)

Lasă un răspuns