taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
primaria gherla sedinta consiliul local

Ședință încinsă la primărie, despre liceul Ana Ipătescu, spital și tarifele de la ADP – VIDEO

În deschiderea ședinței de consiliu local, desfășurată joi la sediul primăriei, a fost adus din nou în discuție subiectul liceului Ana Ipătescu.

Timp de o oră, tema a fost întoarsă pe toate părțile, dar fără să se ajungă la o soluție privind fondurile și terenul necesar pentru o nouă clădire.

Discuții în contradictoriu au fost la un punct de pe ordinea de zi privind tarifele practicate de ADP pentru ridicarea deșeurilor vegetale.

La ședință a fost prezent și fostul manager al spitalului din Gherla până în 2013, Turdeanu-Ștef Liana, care a contestat, invocând argumente legislative, noua organigramă a spitalului. S-au adus reproșuri actualului manager, dar în lipsa acestuia de la discuții, s-a propus o întâlnire ulterioară în care să fie lămurite aspectele sesizate.

Proiectele de hotărâre au fost votate de consilieri, cu excepția celor privind organigrama de la spital și tarifele de la ADP.

video în continuare – înregistrarea ședinței

Scutiri de penalități și dobânzi pentru impozitele locale, ce se mai votează în ședința din luna septembrie la primărie

sus(4)jos(31)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Ce fain este sa fii membru in CL si Primar, fara implicare, fara probleme, luna trece leafa merge....probelemele noastre raman....

    sus(33)sus(0)

Lasă un răspuns