taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
colinde gherla baptist

Seară de colinde „Bucuria Întrupării”

Sosirea sărbătorilor de iarnă ne emoţionează, se instalează o atmosferă de pace, linişte şi tot ceea ce dorim este să fim alături de cei dragi. Bucuria şi farmecul Crăciunului au fost redate de formaţiile corale şi instrumentale care au evoluat în cadrul tradiţionalului concert de colinde organizat de Biserica Baptistă „Vestea Bună” din Gherla, în colaborare cu bisericile penticostale din localitate.

Publicul a fost salutat de pastorul Bisericii Baptiste „Vestea Bună”, Claudiu Pop, gazda acestei manifestări de suflet, care după ce a citit un verset din Biblie i-a îndemnat pe cei peste 300 de creştini prezenţi în sală la la smerenie şi iubire.

Corul Bisericii Penticostale „Biblia Deschisă” a prezentat cinci piese de muzică sacră şi colinde. Un adevărat concert regal a susţinut orchestra „Speranţa” dirijată de Valer Bogdan, formaţie instrumentală înfiinţată în 2017 şi care numără nu mai puţin de 45 de copii. Conducătorul orchestrei a susţinut un reuşit rercital la nai, dar a contribuit şi vocal la programul sărbătoresc.

A mai urcat pe scenă corul Bisericii Baptiste „Vestea Bună” condus de prof. Leleu Gyöngyi şi Fanfara Municipiului Gherla dirijat de Vasile Chiş. Ultima formaţie a interpretat colinde de Crăciun, creând în sală feeria şi magia celei mai mari sărbători creştineşti ai omenirii.

galerie foto: imagini de la spectacol

galerie foto gherlaMesajul biblic al acestei seri minunate a fost transmis de pastorul Emil Bartoş din Timişoara, care a spus, printre altele că „în fiecare an retrăim emoţiile naşterii, momentul vestirii de către îngeri şi ne deschidem sufletele şi minţile ca să mai auzim încă o dată povestea magică a naşterii Mântuitorului Iisus Hristos”.

Szekely Csaba

sus(2)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns