taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
gherla ploaie parc

Se strică vremea – vin ploi puternice – harta judeţelor unde va ploua cel mai tare

Incepând de vineri, 16 iunie, ora 18, vremea se strică în toată ţara, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Astfel, până luni, 19 iunie, ora 10, este valabilă pe întreg teritoriul României o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată.

În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile vestice, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină.
În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 15-20 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

Cod galben de ploi

harta cod galben meteo romaniaIncepând de sâmbătă dimineaţa de la ora 10 şi până luni dimineaţa la ora 3, mai multe judeţe din ţara, între care o parte din judeţul Cluj, sunt sub atenţionare cod galben de ploi însemnate cantitativ.

În toate zonele de deal și de munte, în centrul și sudul Moldovei, Dobrogea și nord-estul Munteniei, cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp și pe arii restrânse 50-70 l/mp, spun specialiştii ANM.

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns