mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu

Se strică vremea – se anunţă vijelii cu ploi torenţiale, posibil grindină. Cum va fi de 1 mai

Dupâ câteva zile foarte calde, vremea schimbă foaia. Incepând de sâmbată, un val de furtuni va mătura Romania de la vest spre est.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă în toată ţara, începând de sâmbătă de dimineaţă până duminică seara.

În intervalul menţionat vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător și cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în zonele de deal și de munte, precum și în Oltenia, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei și local în Muntenia.

Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi izolat 35-40 l/mp, în special în zona Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali.

Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi și în după-amiaza zilei de vineri, 28 aprilie, precum și în noaptea de vineri spre sâmbătă (28-29 aprilie) în regiunile din jumătatea de vest a țării, dar pe spații mai restrânse.

In zona Cluj – Gherla – Dej, primele ploi ar putea apare sâmbătă după-amiază, iar temperatura aerului va scădea cu 10 grade. Incepând din dimineaţa zilei de luni, 1 mai, vremea se va îndrepta, soarele va ieşi printre nori şi s-ar putea atinge la amiază din nou 20 de grade.

sus(10)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns