hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

gherla apus biserica franciscana

Se strică vremea – meteorologii anunță vijelii, ploi torențiale și grindină

După câteva zile toride, cu temperaturi de peste 30 de grade, vremea se strică, anunță meteorologii.

Potrivit ANM, în cursul serii de marți, 14 august și al nopții de marți spre miercuri 14/15 august, în regiunile vestice și nordice aleRomâniei, gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat și local se vor semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice, averse cu caracter torențial și grindină.

În zilele de miercuri, joi și vineri, mai ales în cursul după-amiezilor și al serilor, în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei, precum și în zonele montane și submontane vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin ploi ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua și aspect de vijelie și izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20 l/mp și izolat 30-40 l/mp.

Specialiștii mai spun că după perioada de instabilitate, vremea va redeveni frumoasă și caldă în cursul săptămânii viitoare, când la orele amiezii se vor înregistra medii de 28-29 de grade.

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns