taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
piatra cubica gherla strada armeneasca

Se scoate piatra cubică de pe strada Armenească, ce se întâmplă

După o pauză de două luni, echipe  de muncitori și utilaje și-au făcut reapariția pe strada Armenească din Gherla.

Lucrările de pietruire a străzii și trotuarelor au început aici la sfârșitul lunii martie, au fost marcate de numeroase probleme de calitate, iar acum muncitorii au revenit să mai îndrepte ce se poate. Strada Armenească ar putea rămâne pietruită doar pe jumătate, până la intersecția cu strada Vasile Alecsandri.

Potrivit responsabililor din primăria Gherla, acum este vorba despre remedieri în ce privește planeitatea șoselei și a trotuarelor, care nu s-au realizat conform cu proiectul. Pentru rezolvarea problemei, s-a trecut la scoaterea pietrei cubice. Până marți după-amiază s-a acționat pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Situația este cât se poate de încurcată: executantul a oprit lucrările de pietruire pe strada Ștefan cel Mare și a cerut să se facă plata pentru cât s-a lucrat, iar pe de altă parte primăria nu plătește nimic până nu se remediază problemele constatate pe teren.

Municipalitatea are în vedere modificarea proiectului, în sensul asfaltării trotuarelor. Schimbarea de soluție ar putea impune organizarea unei noi licitații și implicit, o nouă prelungire a lucrărilor.

Peste toate, se adaugă și vremea ploioasă de toamnă, cu precipitații anunțate mai ales în această săptămână, care ar putea amâna lucrul la drum.

sus(17)jos(59)

2 comentarii

  1. Mulțumim primăriei care în prag de iarnă și sărbători , ne aduce un oraș bombardat în care nu se mai poate circula ,,nici călare nici pe jos".Nesimțirea și neglijența și-au dat mâna în primărie .(pe bani foarte mulți ).Rușine,.Demisia de onoare ar fi un gest normat

    sus(30)sus(1)
  2. Rusinos. Aduceai o echipa din China terminau toata strada in 24h.

    sus(14)sus(0)

Lasă un răspuns