taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
avion

Se reiau zborurile de la Cluj spre Franța și Italia, noua listă cu țările de unde poți veni fără să intri în carantină

Începând de mâine 23 Iunie 2020 de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se vor relua zborurile către Italia și Franța.

Vor fi operate zboruri către Paris Beauvais, Lyon (Franța) și Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Bari și Veneția Treviso (Italia), după următorul program:

 • Franța: – Paris Beauvais – 6 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică
  – Lyon – 2 frecvențe/ săptamână, în zilele de luni și vineri
 • Italia: – Milano Bergamo – 5 frecvențe / săptămână, în zilele zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică
  – Bologna – 4 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică
  – Roma Ciampino – 3 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică
  – Bari – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică
  – Veneția Treviso – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri.

Pasagerii sunt rugați să mențină legătura cu compania aeriană pentru detalii referitoare la zborul pentru care și-au achiziționat bilete de avion. Check-in-ul se face cu trei ore înainte de zbor.

Luni a fost convocat Comitetul Național pentru Situații de Urgență, care a adoptat hotărârea nr. 31, prin care a fost actualizată lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zonă verde). Excepția se aplică persoanelor asimptomatice care sosesc în România din statele aflate pe listă.

Astfel, au fost adăugate încă cinci state: Finlanda, Italia, Estonia, Irlanda și teritoriul european al Franței (Franța metropolitană).

Anterior au fost incluse în această listă Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Zborurile către și dinspre țările care fac obiectul excepției de la carantinare/izolare vor putea fi reluate de pe toate aeroporturile din România.

Lista actualizată intră în vigoare la data 23 iunie 2020.

În evaluarea statelor propuse de INSP pentru zona verde, s-a ținut cont de criteriul mediei numărului de cazuri noi înregistrate în ultimele 14 zile, respectiv mai puțin de cinci cazuri la 1 milion de locuitori.

foto: arhiva

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns