hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

Când se întâmpla și minuni – un DJ din Gherla a fost selectat să mixeze pe scenă la Vibe Festival la Târgu Mures – cum a fost VIDEO

Când îți dorești cu adevărat ceva și ești conștient de puterile tale, succesul îți bate la ușă. A trăit asta pe propria piele un tânăr de 19 ani din Gherla, Robert, care a ajuns să mixeze live pe scena de la Vibe Festival, la Târgu Mureș.

Concursul de preselecție i-a dat mari emoții, pentru că a avut concurență serioasă. În cele din urmă, minunea s-a produs și DJ Roberth J, pe numele de scenă, a fost alesul.

Vibe Festival a avut loc în urmă cu o săptămâna, între 5-8 iulie 2018. Robert a intrat în acțiune vineri seară, de la ora 23 și a avut la dispoziție o oră să își demonstreze talentul la pupitru, să facă atmosfera, să ridice mâinile în aer. A reușit cu brio, i-au fost alături și prietenii care l-au susținut tot timpul, unii chiar cu pancarte.

vibe festival tg mures 2018

Robert a povestit experiență incredibilă prin care a trecut.

În primul rând, vreau să le mulțumesc celor care m-au ajutat prin votul lor să ajung pe una dintre cele mai mari scene de la festival. Eram foarte emoționat și chiar îmi era teamă puțîn. A venit seară cea mare, vineri… pe măsură ce treceau minutele și se apropia momentul, eram tot mai emoționat.Eu trebuia să deschid petrecerea pe scenă, iar după mine urmă marele DJ Sigma.

La ora 21 m-am dus în backstage, unde am reușit greu să întru, pentru că era foarte stict, cu multă securitate, în cea mai importantă seară a festivalului. După ce am intrat, organizatorii au fost foarte amabili și prietenoși cu mine. A venit în sfârșit momentul. Am urcat pe scenă, am dat play și am început să mixez pe aparatura de mii de euro, pe scena Magenta.

robert dj gherla szamosujvar

În doar câteva minute, în fața scenei s-au adunat sute de oameni, iar după un sfert de oră, cred că depășiseră o mie. Nu mi-a venit să cred! Am făcut un party uimitor, toți săreau și cântau, a fost o experiență de neimaginat să vezi cum lumea îți strigă numele! A fost o seară de neuitat, am reușit să fac ceeea credeam că va fi doar un vis.

Când am coborât, am fost așteptat în spatele scenei de mai mulți tineri, m-au felicitat, am fost îmbrățișat, au vrut să își facă poză cu mine. Am acceptat cu bucurie, am putut să simt pentru câteva momente cum e să fi star! Și experiența nu s-a încheiat aici, pentru că după aceea, am coborât la petrecere, iar zeci de necunoscuți au dat mâna cu mine și m-au felicitat. A fost o experiență uimitoare!

video în continuare

Sper din tot sufletul că această ocazie pe care am avut-o să aibă efecte și pe mai departe, sper să mai am parte de cât mai multe asemenea experiențe. Nu știu cât de departe voi ajunge, dar țintesc sus, iar pentru asta vreau să muncesc, să dau tot ce am mai bun, pentru că iubesc meseria de DJ.

Cum s-ar zice, la Vibe Festival „am rupte boxele!”

robert dj gherla vibe festival

Roberth J, un DJ model – se pregătește să mixeze live la Vibe Festival și are nevoie de votul tău – FOTO

sus(11)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns