taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
dej panorama

Se închid restaurantele la interior și sălile de jocuri la Dej, se modifică restricțiile în unele comune

Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Cluj a emis marți două hotărâri prin care se modifică restricțiile actuale în perioada de pandemie.

Întrucât la Dej s-a depășit rata de incidență de 3 cazuri Covid-19 la 1000 de locuitori, începând cu data de 11 martie 2021 se înăspresc restricțiile, în sensul interzicerii activității de interior la restaurante și la sălile de jocuri.

Aceleași măsuri se vor lua și comuna Ploscoș din județul Cluj.

În comunele Căianu și Dăbâca, unde rata de incidență a depășit 1,5 cazuri la mie, activitatea în localuri gen restaurante și săli de spectacole va fi permisă, începând cu aceeași dată, doar la o capacitate maximă de 30%.

Celelalte restricții se modifică sau rămân în vigoare, în funcție de rata de incidență din fiecare UAT.

Noile măsuri sunt valabile până la data de 13 martie 2021, când expiră Hotărârea de Guvern privind starea de alertă, care, cel mai probabil, va fi prelungită.

foto: arhiva

sus(6)jos(6)

Lasă un răspuns