taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
dezinfectant scara bloc

Dezinfectare la scările de bloc, ce probleme sunt

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla – Centrul Operativ a anunțat marți că derulează acțiuni de dezinfecție la scările blocurilor din oraș, dar că pe alocuri, întâmpină probleme.

„Având în vedere evoluția situației create de coronavirus la nivel internațional și național și ținând seama de comunicările oficiale (Comitetul Național Special pentru Situații de Urgentă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetului Local pentru Situații de Urgență), aducem la cunoştinţa cetăţenilor că acțiunile de dezinfecție la scările blocurilor se desfășoară în general condiții bune, existând totuși câteva probleme, pentru care vă solicităm sprijinul.

La unele scări de bloc nu s-a prezentat niciun reprezentant pentru predarea tăviței, covorașului cu dezinfectant și a rezervei de 2 litri cu soluție pentru completat.

dezinfectant scara bloc

dezinfectant scara bloc

La apartamentele de la unele scări la care s-a sunat la interfon, locatarii au refuzat comunicarea. Aducem la cunoștința locatarilor acestor scări că tăvița și covorașul au fost lăsate la intrare, iar flaconul pentru completare a fost așezat în apropiere. Pentru siguranță și informare atașăm prezentului comunicat imagini cu flaconul și indicațiile de folosire de pe el.

Centrul Operativ al Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla solicită în mod ferm beneficiarilor acțiunilor de dezinfecție să colaboreze cu echipele care execută aceste acțiuni, pentru siguranța lor, a familiilor lor și a tuturor concetățenilor noștri.”

Centrul Operativ al Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla

dezinfectant scara bloc

sus(35)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

2 comentarii

  1. Ce dezinfectare doriți să faceți in casa scărilor ?!când vecina de deasupra mea și acum scutură și periază covorul pe casa scării ,lăsând balustrada plină de scame și mizerie ,sunt persoane in vârstă și nu numai care folosesc in mod normal balustrada,dar ce să ii faci?! "Nu-ți convine mutăte " i-a zis unei persoane mai in vârstă care a indrăznit să ii atragă atenția! De respectare , program de liniște: bă ești prost, bă ești nebun?! Șeful de scară, nu a rezolvat nimic!! Măsuri legale "0"!!!Fata de vreo 5 ani aleargă prin casă pe tocuri . Și ghici ce? Pe parchet/gresie!!!!ceva de vis!!!! Mai ales după tură de noapte(adică pt. Mine!!) Unii stau acasă ,alții lucrează12/24 ! Așa că... ce vreți să faceți?! De 1 săptămână nu m-a oprit nimeni la intrare și nici în oraș Gherla... de unde vii ?, ce faci , unde mergi???!!!Fac naveta in Cj Napoca,surpriză: in fiecare dimineață filtru la "sânge" cine intră/iese! De unde și unde mergi("acte") Aici doar girofaruri! Și cam atât!!! Cam ăsta este spiritul civic in Municipiul Gherla!!! Baftă!

    sus(27)sus(14)
  2. Și pe Liviu Rebreanu dădea un imbecil clar peste 70 de ani clar după 13 cu un maturoi în stradă - o mică Hiroșimă, cred că se imuniza prin silicoză dar oricum de pare ca duce dor de poluare. Îs curios ce acte are Lența ca de scuipat scuipă numai bunătăți și are traseu neschimbat "DE VOIE".
    La filtre fi sigur ca te opresc dacă nu sesizează că ești navetist sau lucrezi în zonă - sunt ore când opresc pe toți mai puțin unele minorități.

    sus(25)sus(2)

Lasă un răspuns