taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
sosea sat

Se fac marcajele rutiere pe șoseaua Sic – Coasta – Vișea

După terminarea recentă a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rutiere pe drumul judeţean DJ 109D, tronsonul Sic – Coasta – Vişea, s-a dispus executarea marcajelor rutiere în vederea asigurării unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Astfel, pe DJ 109D, între kilometrii 0+000 și 7+100, s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers.

„Semnalizarea rutieră a căilor de transport terestre este foarte importantă în contextul organizării circulației, avertizării și îndrumării participanților la trafic. Din această perspectivă, un drum finalizat în proporție de 100% implică și marcarea corespunzătoare a acestuia. Vom continua execuția de marcaje rutiere pe măsura finalizării lucrărilor de reabilitare”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns