taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
ajutoare alimentare pead faina malai pead program

Se distribuie pachetele cu ajutoare alimentare

Primăria Municipiului Gherla anunță că începând cu data de 15 iulie 2020 va începe distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare.

Beneficiarii sunt:

– persoanele beneficiare de ajutor social;
– persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;
– persoanele încadrate în grad de handicap grav, grav cu asistent personal (pe baza certificatului de încadrare).

Distribuirea se va face de luni până vineri, între orele 12-14, la fosta centrală termică de pe Aleea Stăruinței din Gherla.

Pachetul cuprinde făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă de carne de vită, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe, gem de fructe dietetic.

PROIECTUL: ”ACORDAREA DE PACHETE CU AJUTOARE ALIMENTARE în cadrul POAD 2018 – 2021” Cod identificare (MYSMIS) POAD/411/1/1/125099 este finanțat în cadrul Programului Operațional ”AJUTORAREA PERSOANELOR DEFAVORIZATE 2014 – 2020” din Fondul de Ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane.

foto: arhiva

sus(1)jos(16)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Oare de ce nu publicati, CA STIRE ,si faptul ca vaucherele care se atribuie acelorasi categorii de oameni nu se acorda anul acesta dar cei care lucreaza in primarii au primit aceste vauchere sub forma de card.De Unde Aceasta Discriminare?

    Felicitari tuturor !!!

    sus(30)sus(3)
  2. Sunteți de la pro tv.? Ce atâtea ştiri de accidente ? Despre Gherla ,mai nimic .Ieșiți din birou , pe străzi să vedeți Gherla reală .!!!Parcă pe site scrie informații gherla..

    sus(18)sus(1)

Lasă un răspuns