taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
piscina tineri sampanie

Se deschide OVO la Buneşti, primul club cu petreceri la piscină. DJ Sava face show la inaugurare (P)

Vara îţi doreşti să ieşi în oraş, să stai la o terasă, pe timp de zi sau seară, să savurezi cu prietenii un cocktail, o bere rece sau o şampanie spumoasă. Dar ce faci când vrei să ieşi în weekend la o petrecere, un concert cu DJ live şi toate cluburile sunt în spaţii închise, e cald şi e înghesuială?

Conceptul OVO a luat naştere din nevoia tinerilor de a petrecere serile de vară sub cerul liber, pe muzica preferată, în tot confortul şi bunul gust de care au nevoie.

Ideea noastră a mers şi mai departe, deoarece vara muzica răsună cel mai bine pe marginea apei, iar OVO este construit în jurul unei piscine moderne.

ovo bunesti piscina

Proiectul a luat naştere în curtea fostului club Park Place din Buneşti, un club în care am avut parte de-a lungul timpului de amintiri frumoase.

Însă OVO este un concept diferit, este o locaţie de performanţă în evenimente, locul în care urmează să vezi artiştii tăi preferaţi, dj internaţionali şi locali sau să participi la pool party-urile OVO.

ovo bunesti piscina

OVO este un venue perfect pentru petrecerile din verile calde, unde îţi faci prieteni şi amintiri pentru o viaţă. Aici vei găsi locul perfect în care să îţi petreci nopţile de vară în weekend, dar şi în zilele însorite din vacanţă.

OVO te aşteaptă la Buneşti, chiar la marginea şoselei Gherla-Dej. Marea deschidere are loc sâmbătă, 8 iulie 2017. Oaspetele special la inaugurare eşti chiar tu, iar pentru tine şi prietenii tăi va face atmosferă renumitul DJ SAVA, alături de Magic Rules. Petrecerea începe la ora 21 şi va ţine până dimineaţă.

facebookPe pagina de Facebook OVO poţi câştiga o invitaţie dublă la deschidere, dar şi acces gratuit pentru tot sezonul 2017.

ovo bunesti dj sava

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns