taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
kaufland dej

Se deschide Kaufland la Dej, când e inaugurarea – primele foto din interior

Sunt aproape șase ani de când mulți locuitori din Dej și-au făcut un obicei de a călători până la Gherla, pentru a se aproviziona cu diverse produse. Drumul lor va fi mult mai scurt de acum încolo, pentru că un nou supermarket Kaufland se deschide la Dej.

Marketul concernului german deschis la Gherla a fost inaugurat în august 2014, pe strada Hășdății, pe locul unei clădiri în care a funcționat în urmă cu 100 de ani cazarma husarilor și apoi Regimentul 2 de Obuziere Munte.

Lucrările la noul spațiul comercial de la intrarea în Dej dinspre Gherla, lângă benzinăria OMV, au început în 2019 și inițial trebuiau finalizate pânâ la sfârșitul iernii.

foto: lucrări la Kaufland 

Magazinul de la Dej este al 131-lea deschis în România de retailerul german Kaufland, liderul pieţei locale de comerţ alimentar după cifra de afaceri.

Unitatea de comerț are o suprafaţă de aproximativ 3.000 metri pătraţi, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătraţi şi dispune de o parcare extinsă de 249 de locuri.

Pentru cumpărături rapide şi un timp mai scurt dedicat aprovizionării, magazinul este prevăzut cu nouă case de marcat standard şi de alte şase express tip self-service.

Construcția a fost realizată de firma C&F Calin Construct srl, reprezentată prin Călin Man, om de afaceri din Dej. Același afacerist a construit și restaurantul Escape din Gherla.

Joi, 21 mai, are loc deschiderea centrului comercial din Dej, când sunt așteptați primii clienți. Cu o zi înainte are loc inaugurarea, cu oficialitățile locale. Nu este însă exclus ca magazinul să fie deschis pentru public cu o zi înainte, la fel cum s-a întâmplat și la inaugurarea de la Gherla.

În aceste zile au loc ultimele pregătiri la noul magazin, în vedeea inaugurării.

foto: primele fotografii din interiorul magazinului Kaufland de la Dej

kaufland dej

kaufland dej

kaufland dej

 

Kaufland la Gherla – s-a pus piatra de temelie la constructia noului supermarket. Inaugurarea in august – VIDEO

 

sus(8)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns