locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

gherla ploaie parc

Se anunță trei zile cu ploi – vremea se răcește din nou

Vara 2018 pare să fie una atipică, cu dese perioade ploioase și vreme mai răcoroasă decât ar fi normal pentru această perioadă.

După două săptâmâni de vreme capricioasă, meteorologii anunță o nouă serie de ploi, care vor cădea timp de cel puțin trei zile.

Incepând de sîmbătă de la orele amiezei și până luni seara la ora 21 este în vigoare o atenționare cod galben de vreme rea.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, în cea mai mare parte a țării, spun specialiții ANM. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 30-40 l/mp.

În zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 25-30 l/mp și pe arii restrânse 50-70 l/mp.

sus(4)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns