ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca vanzatoare magazin dej magazin gherla haine second hand ghizodan angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
gherla penitenciar nori

Se anunță noi furtuni, Transilvania sub cod portocaliu de vreme rea

Ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată sunt anunțate pentru începutul săptămânii.

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni dimineață o avertizare COD PORTOCALIU pentru toată Transilvania. Aceasta este valabilă începând de la ora 14, până marți dimineață la ora 10.

În zonele de munte, în Transilvania, Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei, iar spre seară și în cursul nopții de luni spre marți (19/20 iulie) și în Banat, cea mai mare parte a Olteniei și în nord-vestul Munteniei, vor fi averse torențiale, descărcări electrice și pe alocuri vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 35-50 l/mp și izolat peste 60-80 l/mp.

Apoi, până miercuri la amiază este valabil un COD GALBEN. Meteorologii spun că ionstabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nord, nord-est, centru și în sud-est, precum și în zonele de munte. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20-30 l/mp și izolat 50-70 l/mp.

ACTUALIZARE – Codul portocaliu a fost prelungit până miercuri, 21 iulie, ora 03

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns