mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
scoala rascruci spargere

Scoala din Răscruci spartă de necunoscuți – au răvășit sălile de clasă și biroul directorului – cursurile au fost întrerupte – VIDEO

Persoane necunoscute au dat o spargere la școala prfoesională din Răscruci, în comuna Bonțida, în cursul nopții de joi spre vineri.

Dimineață școala arăta ca după furtună, au povestit martori oculari, cu uși rupte, dulapuri răvașite, zeci de hârtii împrăștiate pe jos. Au fost forțate ușile de la intrare în mai multe săli de clase, inclusiv de la biroul directorului.  Cel mai probabil, s-a folosit un levier. Pentru a fi siguri că nu sunt prinși, autorii au sustras doua aparate DVR care stochează imaginile de pe camerele de supraveghere din incinta școlii.

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui furt la școala în jurul orei 7. Au fost demarate cercetările în acest caz pentru identificarea făptașilor, tragerea lor la răspundere și recuperarea pagubelor. Au fost luate amprente și s-au folosit câini de urmă. In prezent, oamenii legii au un cerc de suspecți și s-a deschis un dosar penal pentru  săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvant al IPJ Cluj.

Elevii veniți dimineață la școală au fost trimiși acasă și nu s-au ținut cursuri deloc, după ce a fost anunțat și Inspectoratul Scolar Județean Cluj.

Corpul nou de clădire unde s-a dat spargerea a fost inaugurat în 2016.

Aceasta este a doua spargere la o unitate de învățământ din Cluj în decurs de nicio lună.  In februarie, hoții au pătruns prin efracție în clădirea școlii din Orman, în comuna Iclod, de unde au sustras birotică și aparatul DVR care înregistra imaginile de pe camerele de supraveghere.

video în continuare

sus(9)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns