hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

scoala vara copii biserica gherla

Scoală de vară pentru copii la Gherla – FOTO

Intre 7-9 august, Parohia Ortodoxă Gherla II a organizat prima ediție a Școlii de vară.

Au participat peste 20 de copii, cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani și o adolescentă de 15 ani din Hong-Kong, Feurdean Lucia.

Pentru toți  au fost organizate ateliere de pictură pe sticlă, unde cei mici au pictat icoane, meșteșugărit -mărgele, brățări, felicitări, dar și jocuri și activități recreative.

Programul a fost structurat în patru părți – cateheză, atelier, masa de prânz și activități recreative. Masa de prânz a fost asigurată la restaurantul Trofeul, iar în ultima zi a avut loc și vizitarea expoziției de ceasuri de la Centrul de informare turistică și vizitarea muzeului de istorie din oraș.

scoala vara copii biserica gherla scoala vara copii biserica gherla

Activitățile au fost coordonate de preoții parohi Mircea Bidian și Nicolae Muntean. Au fost invitați prof. Vasile Belbe din Gherla, prof.dr. Roșca Teodora -pictor iconar din Cluj-Napoca, care anul acesta a obținut premiul I la Concursul Național de icoană pe sticlă, organizat de Patriarhia Română, Adrian Sîntiuan, preot în Ocna-Dej, coordonator de tabere de vară, prof.dr. Firescu Violeta de la Facultatea de construcții Cluj-Napoca, dar și un grup de voluntari, format profesorii Mihaela Bidian, Buju Carmen, Rus Adriana.

sus(13)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns