taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
scoala soferi instructor

Scoala de soferi din Dej amendata cu 9.000 de lei

O firma cu obiect de activitate şcoală de conducere, a fost sancţionat cu amendă de 9.000 de lei pentru neregulile constatate de poliţiştii de investigare a fraudelor, în urma unui control de specialitate.

Poliţişti de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au efectuat un control de specialitate la o şcoală de conducere din municipiul Dej. A fost vizată respectarea normelor legale cu privire la derularea activităţilor economico-financiare, a celor privind încadrarea în muncă, precum şi sancţionarea oricăror alte abateri identificate.

În momentul controlului, poliţiştii au constatat că pentru pregătirea practică a cursanţilor s-a utilizat un motociclu care nu se încadra în cerinţele impuse de lege.

Activitatea s-a desfăşurat cu sprijinul inspectorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă al Judeţului Cluj şi din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

În baza celor constatate, reprezentantul agentului economic cu obiect principal de activitate şcoală de conducere a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 9.000 de lei.

Totodată, organele abilitate au dispus reţinerea autorizaţiei aferente activităţii derulate pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns