ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita

Scandal mare în centrul orașului, au intervenit mai multe echipaje de poliție și ambulanță – VIDEO

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane a izbucnit vineri la amiază, în centrul municipiului Gherla. 

Cu puțin timp înainte de ora 12, un grup de romi s-au luat la ceartă, la intersecția străzilor Armenească cu Avram iancu. Martori ai evenimentului spun că unul dintre cei implicați avea la îndemână un corp contondent.

politie ambulanta gherla scandal

Scandalul a degenerat și au intervenit Poliția și Poliția Locală, cu mai multe mașini. Au avut loc îmbrânceli între participanți și forțele de ordine, în care oamenii legii au încercat să îi potolească pe scandalagii. Au fost solicitate echipaje medicale, iar la fața locului au sosit un echipaj SMURD și Ambulanța.

Din primele informații, au fost persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările urmează să stabilească de la ce anume a pornit totul.

video gherla info

imagini primite de la Florin

Focuri de armă la spital, scandal cu patru răniți

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

3 comentarii

  1. Politisti de carton ! Daca era scandalul asta in alta tara , maturau pe jos cu scandalagii..Probabil ca nu au vrut sa isi strice oja , domnii.

  2. An urmarit timp de aproximativ 15 min acest scandal si am ramas stupefiat de prestanta sub orice critica a politistilor implicati in rezolvarea acestui scandal!Pur si simplu sub orice critica! Oare ei nu au auzit de catuse ?? sau daca da nu stiu cum sa l foloseasca? Oriunde in Lumea asta acei scandalagii care foloseau diverse „arme” in 2 minute erau cu burta pe asfalt si cu catusele la spate! De Pol Locala sa nici nu pomenesc!! nu merita!!
    Poate cineva competent din candrul Echipei manageriale al Pol.Romana va analiza acest video si va dispune o cercetare!

    • Ganditi-va ca acesti ” politisti ” ne apară pe noi cetatenii.Cum sa ai încredere si siguranta cu ei ? Daca te bate cineva si faci o plângere, se face pierdută daca nu ai relatii.Eu am la dansii o plangere penala de mai bine de 1 luna si e pusa la ” naftalină ” . Nu vreau sa denigrez imaginea nimanui , dar prin actiunile lor de zi cu zi , ei se denigrează singuri.

Lasă un răspuns