ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
abba cluj

Saxofonistul trupei ABBA, la spectacolul Discoteca 80 de la Cluj, cine mai cântă și cât costă biletele

Acum, când vestea lansării unui nou album ABBA, după patru decenii de liniște, a înconjurat planeta,  unul dintre membrii trupei originale ABBA va fi prezent la spectacolul DISCOTECA ’80 de la Cluj-Napoca, alături de „cea mai bună ABBA de la ABBA încoace”, în cadrul “The Show-a tribute to ABBA”.

Show-ul LIVE care va ajunge la Cluj, la DISCOTECA ’80, în 18 septembrie a fost prezentat cu imens succes în fața publicului de peste 700 de ori, în 43 de țări din întreaga lume. Acesta include toate marile hituri ale formației – între care “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Gimme! Gimme! Gimme!”, “Take A Chance On Me”, “Chiquitita”, “Money, Money, Money”, “Knowing Me, Knowing You”, “SOS”, “Super Trouper” – într-un concert de 80 de minute. Concertul este susținut de 10 muzicieni, alături de 4 instrumentiști ai London Symphonic Orchestra, cu participarea extraordinară a unui membru original ABBA, saxofonistul ULF ANDERSSON.

Concertul de la Cluj este prilej pentru nostalgicii muzicii bune din anii ’70 și ’80 să se reîntâlnească cu Boney M, Joy, FR David, Eruption și Gazebo.

Biletele costă între 159 și 259 de lei, în funcție de locul ales și se pot cumpăra pe discoteca80.ro.

vezi pe același subiect

Discoteca ’80 la Cluj în septembrie, concerte Boney M, Gazebo, Joy, Eruption, FR David, The show-a tribute to ABBA

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns