taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
alergare

Șase cutezători în ștafetă, alergare de peste 500 km, sâmbătă prin Gherla, duminică pe Transfăgărășan

Două fete și patru băieți aleargă începând de sâmbătă dimineața, în ștafetă, pe un traseu de peste 500 de kilometri, care trece prin Gherla, dar și pe Transfăgărășan.

Speed Project este un proiect născut în 2014 în America, unde se aleargă în echipe de câte 6, de la Los Angeles până la Las Vegas. În 2020, condițiile impuse de pandemie au dus la ideea organizării de întreceri locale. În România, echipa 321sport s-a înscris în proiect, iar sâmbătă dimineața au luat startul, de la Baia Mare.

Membrii echipei, Camelia Darie, Monica Dănică, Ciprian Miclea, Ștefan Jinga, Alin Miloaie și Radu Restivan (căpitan) aleargă fiecare câte 10 km, apoi predau ștafeta colegilor.  Primul tronson este pe ruta Baia Mare – Târgu Lăpuș – Dej – Gherla – Năoiu – Iernut – Mediaș – Agnita – Cârțișoara – Refugiu Salvamont Transfăgărășan. Tronsonul 2 duce până la București, prin Curtea de Argeș – Pitești – Topoloveni – Găești – Tărtășești – Chitila. O rulotă echipată cu tot ceea ce este nevoie îi însoțește permanent pe alergători. Programul fiecărui alergător este alergare, duș, mâncare, somn și de la capăt.

Sâmbătă după-amiază s-a predat șfafeta la Gherla. după ce s-au parcurs primii 100 de kilometri.

alergare

Traseul a continuat spre Geaca, pe la Sucutard.

alergare

Alergătorii au fost întâmpinați și salutați pe traseu de susținători. În județul Mureș, la cursa pe timp de noapte,  au fost însoțiți de bicicliști voluntari.

Până duminică dimineața, cursa a ajuns la Agnita, în județul Sibiu, iar acum pe cei șase cutezători îi așteaptă marea provocare numită Transfăgărășan.

alergare rulota 321sport speed project romania

facebook vezi desfășurarea pe pagina de Facebook

sus(31)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns