hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

droguri cluj

Șase bărbați arestați într-un dosar cu trafic de droguri la Cluj – ce s-a găsit după perchezițiile la domiciliu

Percheziții la mai multe domicilii de pe raza județului Cluj s-au  finalizat cu reținerea și apoi arestarea a șase bărbați.

Pe 6 octombrie, procurorii DIICOT Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Porumb Adrian Ionuț, Buzan Radu Septimiu, Fodor Sergiu Dan, Peternel Alexandru, Răceanu Sergiu Sorin şi Berki Casian, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În acest caz există suspiciunea rezonabilă că din 2015 și până în prezent, inculpaţii au achiziționat și au distribuit pe raza municipiului Cluj-Napoca substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj, au efectuat un număr de 14 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Oradea şi a comunei Baciu, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate 9,9 grame de amfetamină cu cofeină, 545 de grame substanță cristalină (4 CEC), 287 de grame substanță cristalină (3 MMC), 9 comprimate de culoare roz (4 CEC), 113 plicuri transparente cu zip-lock conținând substanță pulverulentă de culoare albă, 6 grame de cannabis, 4 timbre LSD, 1grinder, 17 telefoane mobile, 2 laptop-uri, cartele SIM, carduri SD ș.a.

De asemenea, a fost găsită şi ridicată suma de 19.650 de lei și 11.000 de euro.

Pe 7 octombrie, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Acțiuni Speciale. La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

sus(2)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns