taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
roade alunis

Sărbătoarea Roadelor la Aluniş cu oaspeţi americani

Creştinii din întreaga ţară obişnuiesc să aibă o sărbătoare în fiecare toamnă, când vin înaintea lui Dumnezeu să mulţumească pentru roadele primite de la El.

O astfel de sărbătoare a avut loc duminică la biserica baptistă „Emanuel” din comuna Aluniş. După muncile agricole din timpul săptămânii, oamenii s-au adunat la lăcaşul de cult din vecinătatea Şcolii Gimnaziale.

Manifestarea a fost onorată şi de două invitate din SUA, venite tocmai din statul Georgia ca să fie alături în aceste momente duhovniceşti prilejuite de Sărbătoarea Mulţumirii, a Roadelor, cum se spune în popor).

Gazda întâlnirii a fost pastorul bisericii, Cornel Fedor, preşedintele Fundaţiei „Emmanuel Ministry Romania”, care a îndemnat prin cuvintele sale la mulţumire Domnului nu numai pentru roadele toamnei, dar şi pentru tot ce a dat şi  dă în continuare.

biserica baptista alunisCitind din Biblie, dar şi din experienţa domniei sale de slujitor a lui Dumnezeu, pastorul a spus că este important ca toți să înțeleagă că toate roadele vin de la Dumnezeu şi ele sunt o exprimare a bunătăţii, dragostei şi griji pe care o poartă tuturor.

Credincioșii au citit câte un verset din Biblie, un moment emoţionant fiind mesajul biblic prezentat de un grup de copii în vârstă de 6-8 ani.

La Aluniș a fost inaugurat în urmă cu o săptămână noul Centru de educaţie, locaţie construită pentru găzduirea unor activităţi culturale şi religioase. Cei prezenţi la Sărbătoarea Roadelor au avut ocazia să viziteze acest spaţiu educativ, cum multe oraşe nu au.  La realizarea investiției o contribuţie însemnată şi-au adus prietenii creştini din Olanda, SUA sau Germania. La sfârşitul săptămînii trecute a fost prezent un mic grup american, aflat deja a şaptea oară în localitate. O punte de prietenie şi colaborare dintre creştinii celor două popoare.

Oaspeţii de peste Ocean au cântat împreună cu creştinii din Aluniş şi Vale, iar la sfârşit au oferit reciproc cadouri şi mici atenţii. Un gest înălţător al sărbătorii.

Cu ocazia Sărbătoarei Roadelor a fost amenajată și o expoziţie de fructe şi legume, semn al bogăţiei din această toamnă.

Szekely Csaba

sus(6)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns