taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
gherla armeni armenopolis sf grigore luminatorul

Sărbătoarea armenilor Sf. Grigore Luminătorul, în cadru restrâns în 2020

Sărbătorită cu mare fast de fiecare dată, marea sărbătoare Sf. Grigore Luminătorul a comunității armenești este umbrită în 2020 de pandemia de Covid-19.

Restricțiile impuse și măsurile de prevenire a îmbolnăvirii au impus în acest an organizarea unei festivități mult restrânsă.

Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 11, are loc la catedrala armenească din centrul municipiului Gherla slujba oficiată de preotul paroh al bisericii romano-catolice și al bisericilor armenești din Gherla, Kusmodi Attila. Va cânta corul condus de Molnar Daniel.

Vor lua parte doar membrii comunității armenești, fără invitații obișnuiși, veniți din toate colțurile României, din străinătate, și fără oficialități, așa cum se întâmpla în fiecare an.

Tuturor le-a fost adresat îndemnul de a respecta tradiția și de a pregăti supa de hurut, care să fie servită în sânul familiei.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns