taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov

Sărbătoare la Grădinița Căsuța Fermecată – FOTO

Copiii de la Grădinița cu progrm prelungit ”Căsuța Fermecată” din Gherla au organizat joi și vineri momente artistice deosebite pentru a marca a VIII –a ediție a Zilelor Grădiniței.

Evenimentul a debutat cu discursurile directorului Danko Aurelia și a prof. Hideg Magda – responsabil de proiecte educative școlare și extrașcolare.

Participanții au vizionat câteva aspecte din activitățile desfășurate în grădiniță într-o prezentare PPT a prof. Belean Delia. Apoi, Corul Grădiniței ”Vocile copilăriei” condus de prof. Socaciu Delia, a deschis spectacolul, cu cântece, aplaudate de părinți și invitați.

galerie foto: imagini de la activități

galerie foto gherlaSpectacolul a fost prezentat de educatoarele grădiniței, care s-au jucat, au râs și i-au antrenat pe cei mici într-un spectacol pe cinste. S-au pus în scenă cântece, dansuri tematice antrenante și dansuri populare. Copiii au fost îndrumați de educatoarele grupelor mari Pastor Ella, Gordan Delia, Hideg Magda, Sipos Erzsebet, Socaciu Delia, Rotar Simona, Rus Daniela, Tanasă Monica, Florian Monica.

Părinții au fost invitați să aprecieze lucrările expoziției ”Lumea minunată a copilăriei” desfășurată la Grădinița ”Căsuța Fermecată ” în cadrul unui proiect regional.

Ziua s-a încheiat cu un dans în curtea grădiniței, condus de instructorul Olimpiu Sipoș. La această activitate antrenantă au participat copiii din toate grupele și părinții grupelor mari.

Nu au fost uitați nici părinții grupelor mici și mijlocii, invitați pe 25 mai la activități cu jocuri distractive și jocuri cu text și cântec. Au devenit pentru puțin timp și ei copii, bucurându-se alături de copiii lor de jocurile desfășurate de educatoarele grupelo: Oros Nica, Moldovan Mariana, Merkler Martina, Rusu Alexandra, Deac Aurora, Mărginean Ioana, Demeter Monica, Chertes Maria, Beldean Monica, Belean Delia, Szabo Ildiko, Ioo Erzsebet.

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns