taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
biserica gherla str clujului

Sărbătoare de Hram la biserica Sf. Treime

PS Benedict Bistrițeanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului se va afla la Gherla, luni, 21 iunie 2021.

Prilejul este oferit de hramul principal al Parohiei Ortodoxe Române Gherla III și anume Sfânta Treime. Astfel, începând cu ora 10, Preasfinția Sa, înconjurat de un sobor de preoți, va oficia Sfânta Liturghie, iar la momentul potrivit va rosti un cuvânt de învățătură.

Construcția bisericii noi a Parohiei Gherla III, cu hramurile „Sfânta Treime” și „Sfinții Martiri Brâncoveni”, unicat în arhitectura eclesiastică din România, a demarat în anul 1992, la inițiativa  părintelui Ioan Morar, fiind târnosită la data de 5 octombrie 2014.

În prezent, lăcașul de cult este pregătit pentru a fi împodobit cu pictură și are doi preoți slujitori pe Pr. Iulian Paul Isip și pe Pr. Alexandru Farcaș.

sus(10)jos(3)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?