taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politie permis

Șapte șoferi cu permisul reținut în ultimele zile

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au desfăşurat între 1-4 noiembrie o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere pe raza de competenţă.

Au fost desfăşurate activităţi pentru impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic, prevenirea conducerii sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dar şi pentru prevenirea faptelor antisociale în zona unităţilor de învăţământ.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 163 de persoane şi au fost verificate 149 de vehicule.

Au fost efectuate 117 testări cu aparatul etilotest, iar doi conducători auto au fost depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cazul a șapte conducători auto a fost dispusă măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 47 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru încălcări ale legislaţiei rutiere.

foto: arhiva

sus(14)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns