revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
femeie pat

Șantaj la Dej, ce i-au făcut două tinere unui bărbat

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dej, au identificat pe 26 noiembrie două femei în vârstă de 20 şi 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud. Cele două sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cele două femei sunt bănuite că la data de 21 noiembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, l-ar fi filmat pe acesta în ipostaze compromiţătoare şi ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând o sumă de bani pentru a nu face publice imaginile respective.

Fetele practicau prostituția în zona gării și-au filmat un client în apartamentul acestuia, iar apoi l-au mințit că sunt minore. Ele l-au amenințat pe bărbat că dacă nu le dă 1000 de lei, vor publica imaginile pe Facebook, iar omul va ajunge la închisoare, potrivit Radio Fir.

Bărbatul nu s-a lăsat intimidat și a anunțat poliția. În urma flagrantului organizat, cele două femei au fost identificate, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în cazul femeii de 20 de ani.

La expirarea perioadei de reţinere, femeia va fi prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

ACTUALIZARE

Femeia de 20 de ani, din comuna Petru Rareş a fost prezentată în faţa magistraţilor. În urma probatoriului administrat în cauză, magistraţii Judecătoriei Dej au dispus măsura arestării preventive a femeii pentru o perioadă de 30 de zile.

Faţă de cealaltă femeie, în vârstă de 23 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

foto: arhiva

sus(11)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns