mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
ponta iohannis

Sanmartin – rezultate alegeri presedinte: Ponta a obtinut 75.10% din voturi. Ce spune primarul Fartan?

Numaratoarea voturilor in scrutinul prezidential de duminica din comuna Sanmartin a dus la un rezultat previzibil: candidatul PSD Victor Ponta a obtinut peste trei sferturi din voturi. Primarul Ioan Fartan, trecut de curand de la PNL la PSD, a reusit din nou sa mobilizeze electoratul sa voteze partidul din care el face parte.

Prezenta la vot la Sanmartin a fost una foarte ridicata: 94.95%. Din totalul alegatorilor, 75.10% au votat pentru Victor Ponta, iar 24.90 cu Klaus Iohannis.

„Rezultatul este unul foarte bun pentru PSD”, a declarat primarul Fartan, „si este aproape identic cu cel din primul tur. ACL si-a schimbat membrii din comisiile de votare, existand suspiciuni ca si acestia ar putea fi motivul pentru care se voteaza masiv cu partidul primarului, insa rezultatul obtinut demonstreaza contrariul”, mai spune Fartan.

Primarul a mai apreciat ca este posibil ca UDMR sa-si fi indemnat alegatorii sa voteze cu Klaus Iohannis in turul al doilea, si astfel rezultatul obtinut de Victor Ponta in comuna a ramas apropiat de cel din primul tur.

sus(11)jos(25)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

2 comentarii

  1. Ce va face Fartan acuma ?....)))) trece din nou la PNL?...asemenea caractere nici nu ar mai trebui sa voteze oamenii.Cartonas rosu pentru primarul Fartan.

    sus(38)sus(11)
  2. ,,Ce va face Fartan acuma ?....)))) trece din nou la PNL?'' Poi normal.. se numeste traseism politic. Astia pica tot in picioare ca pisica.

    sus(1)sus(7)

Lasă un răspuns