mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
gradinita casuta fermecata gherla copii sport

Sănătate prin sport cu copiii de la Grădinița ,,Căsuța Fermecată” – FOTO

Copiii de la grădinița ”Căsuța Fermecată” din grupa mare ”Albinuțele”, grupa combinată maghiară „Jópajtások” și grupa mică-mare maghiară „Törpék”, împreună cu educatoarele Rus Daniela, Hideg Magda, Sipos Erzsébet, Ioó Elisabeta și Szabó Ildikó, s- au echipat cu pantofi de sport, pantaloni și bluze de sport pentru a participa la  activitate sportivă cu tema ”Sănătatea mea și sportul”. Aceasta este cuprinsă în programul național Kalokagathia „ Ca să fim copii voinici, facem sport încă de mici!”.

Activitatea face parte din șirul activităților sportive din cadrul proiectului național Kalokagathia și s-a desfășurat în sala de sport a grădiniței, o sală spațioasă, dotată cu diverse aparate de sport specifice preșcolarilor.

După încălzirea atât de necesară activităților de sport, copiii au avut de parcurs un traseu cu obstacole, cuprinzând diferite elemente de educație fizică: mers în echilibru, ocolirea de obstacole, mersul prin tunel etc.

Mișcarea a continuat cu două jocuri tip concurs, unde copiii, împărțiți în trei echipe, s- au întrecut pentru a afla care echipă este cea mai rapidă și cea mai îndemânatică.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaAtmosfera pe parcursul jocurilor sportive a fost una de nedescris, copiii au fost fascinați cu totul de competiție, au participat cu entuziasm la jocuri și și-au susținut colegii din echipă prin încurajări și aplauze.

La sfârșit, echipele câștigătoare au fost aplaudate și fiecare sportiv a fost recompensat cu un ecuson cu imaginea unei cupe.

Activitatea a avut ca scop menținerea sănătății prin sport încă de la vârstă fragedă, iar pe parcursul anului școlar vor mai urma și alte activități de același gen care să-i încurajeze pe copii, dar și pe părinți, să practice sportul pentru a-și menține sănătatea.

sus(14)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns