taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj

Salvator și în timpul liber – un pompier din Gherla a sărit în ajutorul unei femei după un accident la Apahida

Un pompier de la serviciul voluntar din Gherla, aflat în trecere, a intervenit rapid la un accident produs la Apahida.

Evenimentul s-a produs sâmbătă în jurul orei 14, la ieșirea din Apahida spre Corpadea.

Un șofer care cobora dinspre Corpadea cu un autoturism marca Ford, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, la un moment dat a scăpat mașina de sub control, aceasta a intrat în derapaj, a părăsit șoseaua pe partea opusă și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

Chiar atunci trecea prin zonă un pompier din Gherla, Bogdan C., care a oprit imediat pentru a da o mână de ajutor.

accident apahida

În mașina răsturnată se aflau trei persoane, dintre care doi bărbați pe scaunele din față, care au reușit să iasă din mașină, iar pe bancheta din spate se afla o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a fost rănită. Pompierul din Gherla a sărit să ajute la scoaterea acesteia din autoturism. Femeia era conștientă, dar foarte speriată, după ce s-a lovit în zona capului.

În scurt timp, au sosit la locul accidentului echipaje de descarcarare ale pompierilor și poliția, iar un echipaj medical a acordat primele îngrijiri victimei.

sus(29)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns