taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
tove lo untold cluj romania

Salut cu pieptul gol la Untold, cum a sunat Tricolorul In The Mix la Cluj, cine a rezistat până dimineață a avut ce vedea – VIDEO

Ploaia torențială de joi seara, însoțită de tunete și fulgere, a udat bine miile de petrecăreți de la festivalul Untold, de la Cluj.

Încălzirea pentru festival s-a făcut cu DJ-ii de la Partydul Kiss FM, pe Cluj Arena. A mixat apoi Alex Parker, tot pe scena principală.

Smiley a fost cel care a provocat supărarea zeilor: s-a deschis robinetul cu ploaie peste festivalieri, iar aceștia au golit  masiv arena, în câteva momente. Decizia de a-l aduce pe artist la Untold nu a fost primită cu brațele deschise de toată lumea, iar internauții au făcut bășcalie pe rețelele de socializare: „Și normal, cu cântecele astea amerindiene, a adus ploaia!”, au scris unii. „Ce caută ăsta aici?”, au zis alții, „N-are nicio legătură cu festivalul!”, „Vedeta de carton a ProTV, nicio șansă să rămână în istoria muzicii cu vreo piesă. La anul o aduceți pe Loredana?”, au întrebat retoric alții. Dar fanii lui Smiley au fost în fața scenei și au cântat, de sub pelerinele ude, alături de el.

Tove Lo a atras atenția printr-un moment sexi, când și-a ridicat tricoul în cap și a salutat publicul cu pieptul gol. Ea a interpretat în premieră cel mai recent single, care urmează să fie lansat în scurt timp și le-a povestit fanilor despre bisexualitatea sa.

Grasu XXL a făcut show la scena Alchemy de lângă sala polivalentă și i-a îndemnat la final pe cei prezenți să conștientizeze că schimbarea trebuie să vină prin ei.

A fost mare animație la Tujamo și W&W, iar mii de tricouri au zburat în aer la Dimitri Vegas & Like Mike, după ce DJ-ul s-a dezbrăcat și le-a cerut tuturor să facă la fel. A fost și momentul pentru primele focuri de artificii, care au brăzdat cerul nopții.

video în continuare

Steve Aoki a coborât în public și a luat câțiva fani cu el pe scenă. Aceștia au avut astfel ocazia să trăiască pentru câteva momente festivalul chiar de la pupitrul de mixaj. Artistul a ținut atmosfera fierbinte până la răsărit.

Showuri au fost și la celelate scene. La scena Time, dimineața pe răcoare, s-a desfășurat un tricolor uriaș peste sutele de petrecăreții neobosiți, iar din difuzoare, Maestros del Ritmo au mixat original chiar Imnul României.

video în continuare

Organizatorii au anunțat că peste 90.000 de oameni au participat la prima zi a ediției aniversare a festivalului.

Petrecerea de la Untold continuă vineri, în a doua zi de festival, cu Busta Rhymes, Timmy Trumpet, iar de la miezul nopții și până dimineață, Armin van Buuren.

 

sus(5)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns