taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
incendiu sala gherla angela rusu

Sala de evenimente care a luat foc nu avea autorizație de securitate la incendiu, s-a dat și amendă

Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Avram Iancu din Cluj-Napoca a transmis luni o comunicare în legătură cu incendiul care a avut loc sâmbătă, 14 decembrie, la Gherla, la o sală de evenimente de pe strada Fizeșului.

Potrivit ISU, în urma verificărilor la Compartimentul Avize-Autorizații al I.S.U. Cluj s-a constatat că, pentru sala de evenimente de la adresa de mai sus nu a fost emisă autorizație de securitate la incendiu.

Concomitent cu desfășurarea activităților de cercetare a cauzei probabile de incendiu, a fost întocmită o Notă de control, finalizată printr-un proces verbal de constatare și sancționare, fiind aplicată amendă, conform Legii 307 din 2006 actualizată, în cuantum de 50.000 lei pentru funcționare fără autorizație de securitate la incendiu.

În urma constatărilor, vor fi informate Inspectoratul de Stat în Construcții și primăria municipiului Gherla, mai informează ISU.

Din cercetarile făcute sâmbătă și duminică la sala respectivă s-a stabilit drept cauza probabilă a incendiului un scurtcircuit electric la instalația de climatizare.

Incendiu la Gherla, la o sală de evenimente pe strada Fizeșului – VIDEO

sus(44)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns