taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor mariflor gherla locuri de munca sofer angajare dej cluj
colectare deseuri cluj

S-au semnat contractele pentru colectarea și transportul deșeurilor din comune de lângă Gherla, Turda, Câmpia-Turzii, Dej

Miercuri, 2 decembrie 2020, a avut loc semnarea contractelor privind colectarea şi transportul deșeurilor de pe teritoriul municipiilor Turda, Câmpia-Turzii și Dej, precum și din cele 32 de comune din proximitatea acestora: Valea Ierii, Băișoara, Iara, Petreștii de Jos, Săndulești, Mihai Viteazu, Moldovenești, Călărași, Luna, Viișoara, Tritenii de Jos, Ceanu Mare, Ploscoș, Recea-Cristur, Cornești, Iclod, Sic, Țaga, Buza, Sânmărtin, Fizeșu Gherlii, Aluniș, Bobâlna, Jichișu de Jos, Mintiu Gherlii, Unguraș, Cășeiu, Câțcău, Chiuiești, Cuzdrioara, Mica și Vad.

În urma derulării licitației publice aferente delegării serviciilor de salubrizare, contractele de servicii aferente Loturilor 2 și 3 au fost semnate cu S.C. Supercom SA, câștigătorul licitației.

În valoare de 139.563.089,07 lei pentru Lotul 2 și, respectiv, de 134.004.396,78 lei pentru Lotul 3, contractele au fost încheiate pentru o perioadă de 10 ani.

Urmare a semnării acestor contracte, locuitorii din Turda, Câmpia-Turzii, Dej și din cele 32 de comune limitrofe vor achita pentru colectarea și transportul deșeurilor tarife semnificativ mai mici comparativ cu cele actuale, după cum urmează:

Lotul 2: Turda – Câmpia Turzii
Mediul Urban/ persoană/ lună: 5,57 lei
Mediul Rural/ persoană/ lună: 4,09 lei

Lotul 3: Dej
Mediul Urban/ persoană/ lună: 7,42 lei
Mediul Rural/ persoană/ lună: 5,06 lei

„Odată cu semnarea acestor contracte intrăm într-o cu totul altă etapă în ceea ce privește gestionarea deșeurilor, o etapă mult mai eficientă, mai prietenoasă cu mediul și, cel mai important, în care costurile aferente acestor servicii scad semnificativ pentru clujeni”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

sus(7)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. La Dej 7 lei la Turda 5 lei la GHERLA 12 LEI de persoana asta da vai de noi ca doar la Gherla stinge gunoiul adp-ul da da cei care taie frunze la caini

    sus(5)sus(0)

Lasă un răspuns