taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
biserica adventista gherla

S-au reluat slujbele cu public și la biserica adventistă

Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Gherla a reluat slujbele cu publicul după două luni de restricție, datorită pandemiei Covid-19.

Sâmbătă, 23 mai 2020, credincioșii neoprotestanți şi-au dat întâlnire în curtea lăcaşului de cult de pe strada Gheorghe Barițiu, unde au avut loc două slujbe. Dimineaţa a predicat pastorul bisericii, Ioan Orban, care a vorbit pe tema: Ce este viaţa veşnică? În cuvântul său a scos în evidenţă darurile cereşti ale zilei de ieri, de astăzi şi de viitor, meditând mai mult asupra scopului omenirii în zilele noastre. După-amiază, pastorul Ioan Orban s-a aflat în mijlocul credincioşilor Bisericii Adventiste din localitatea Buza.

La biserica din Gherla, slujba de la ora 17 a fost dedicată tineretului. Cuvântul Domnului a fost rostit de Kötő Edvin şi Ştefan Nagy, care au exprimat bucuria revederii după o perioadă aşa de lungă. Cu toţii s-au rugat pentru bolnavii afectați de noul coronavirus, dar şi pentru oamenii suferinzi din localitate.

Momentele muzicale ale slujbei tineretului au fost acompaniate la pian de Petrovics Tünde. Tot ea a cântat solo şi la pian în cadrul slujbei de dimineaţă.

Cu ocazia întâlnirii cu tinerii a fost prezentată cartea „În vremea distanţării”, apărută recent la Editura „Viaţă şi sănătatea” şi care tratează pe larg cauzele şi provocările pandemiei Covid-19. O apariţie editorială aşteptată cu interes de cei prezenţi.

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Gherla transmite online în fiecare sâmbătă  slujbele care au loc în casa de rugăciune din vecinătatea pieţii agroalimentare de pe strada Cloşca.

Szekely Csaba

sus(9)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns