taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
masca batran

Doi tineri s-au mascat în bătrâni și au dat spargere la Cluj, la universitate, de aproape 100.000 de lei

Doi tineri care au dat o spargere de aproape 100.000 de lei la USAMV Cluj la începutul lunii octombrie au fost prinși de polițiști.

În noaptea de 2/3 octombrie 2019, au pătruns în incinta universității din Cluj-Napoca, cu fețele acoperite cu măști cu fețe de bătrâni și au furat bani și bonuri valorice în valoare de peste 90.000 de lei.

În urma sesizării, la nivelul Poliției Cluj-Napoca s-a constituit un grup de lucru, format din polițiști din cadrul mai multor structuri și au fost pornite cercetările. În urma unor activităților investigative complexe, oamenii legii polițiștii au reușit identificarea și depistarea a doi tineri, de 25 și 26 de ani, din Iași și Timișoara, bănuiți de comiterea spargerii.

Marți, 5 noiembrie, polițiștii au efectuat percheziții în Iași și Timișoara. În urma acestora, au fost ridicate articole de îmbrăcăminte, bani și alte bunuri cu valoare de probă în acest dosar.

Cei doi suspecți au fost conduși la sediul poliției pentur declarații, iar în baza probatoriului administrat au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia sunt cercetați acum pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

La acțiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști din cadrul I.P.J. Cluj.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor.

sus(3)jos(2)

Lasă un răspuns