ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
fotbal portar sut balon minge poarta

S-au jucat meciurile semifinalei Cupa României la fotbal

Pe 1 iunie au fost programate partidele fazei judeţene a semifinalei Cupei României la fotbal, o competiţie care se bucură de popularitate pe meleagurile clujene. Favoritele au învins în ambele întîlniri.

La Mihai Viteazu a avut loc meciul dintre formaţia locală Arieşul şi Atletic Olimpia Gherla. Având avantajul terenului propriu, gazdele au câştigat cu scorul de 3-1 (2-0), calificându-se pentru finala cupei. Golul gherlenilor a fost înscris de Simion Gorgan, unul dintre cei mai buni jucători ai trupei antrenate de Vlad Dani.

În cealaltă semifinală, liderul clasamentului ligii a IV-a, Supporter 2.0 a surclasat cu scorul de 5-1 (2-0) gruparea Unirea Tritenii de Jos, o echipă mică, dar ambiţioasă, care merită felicitări pentru că a ajuns în această fază a Cupei României.

Finala competiţiei organizată de AJF Cluj se va disputa sâmbătă, 11 iunie 2022, locaţia nefiind stabilită încă. Dar se știe că meciul va avea loc în afara Clujului, probabil la Mihai Viteazul sau Tritenii de Jos, unde există condiţii bune desfăşurării unei finale.

La sfârşitul acestei săptămîni au loc întâlnirile ultimei etape în liga a IV-a. Atletic Olimpia evoluează acasă sâmbătă, de la ora 11, împotriva echipei ACS Floreşti, o formaţie care în retur a avut rezultate sub aşteptări, deși la începutul campionatului era considerată una dintre favoritele pentru cîştigarea ediţiei 2021-2022. Așadar, meciul de pe stadionul din parc nu are nici o miză.

Szekely Csaba

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns