taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
sic asfalt szek

S-au finalizat asfaltările la Sic

Consiliul Județean Cluj anunță că s-au finalizat lucrările de asfaltare pe raza localității Sic, situată pe drumul județean 109D.

În ansamblu, lucrările de întreținere derulate de forul administrativ județean pe DJ 109D vizează sectorul în lungime de aproximativ 18 kilometri care începe la intersecția cu DJ 109C și continuă pe direcția Nicula – Săcălaia – Sic – Coasta. În cadrul acestora, a fost asfaltat sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 10+000 și 15+000, cel care tranzitează și localitatea Sic.

sic asfalt szek

sic asfalt szek

sic asfalt szek

sic asfalt szek

sic asfalt szek

sic asfalt szek

În vederea completei finalizări a lucrărilor urmează a mai fi executate intervenții constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică precum și realizarea de șanțuri și acostamente pe restul tronsonului vizat.

„Alături de îmbunătățirea condițiilor de trafic pentru locuitorii din zonă, aceste lucrări contribuie esențial la asigurarea unui acces facil către mai multe obiective de mare interes turistic din zonă, precum Mănăstirea de la Nicula, Lacul ştiucilor de la Săcălaia sau Rezervația naturală Stufărișurile de la Sic”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

sus(12)jos(3)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?